Κριτικές

100 %

Βαθμολογία χρήστη

2 αξιολογήσεις
Βαθμολόγησε το

Περιγραφή:

Ο Δήμαρχος Δράμας μίλησε για θέματα που αφορούν την καθαριότητα και τις επόμενες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, το πράσινο, καθώς και την υπερπροσπάθεια που καταβάλλει συγκεκριμένη Αντιδημαρχία, μαζί με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτει.

Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία των έργων για το φυσικό αέριο και τις ατέλειες της ανάδοχης εταιρείας κατασκευής. Επιπλέον, ανέφερε τη λαϊκή αγορά, η οποία θα εγκατασταθεί προσωρινά στην οδό Χελμού και θα μεταφερθεί στην 19η Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εργασιών σε αυτήν.

Επίσης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού για την αξιοποίηση της “Ποδηλατούπόλης” και άλλων πρωτοβουλιών. Αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τον πολιτισμό, το ευαίσθητο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς.

Τέλος, έγινε ειδική αναφορά στις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη, τα οποία ανέρχονται σε 12 ευρώ ετησίως για τα νοικοκυριά με σπίτια 100 τ.μ. και 25 ευρώ για τους αντίστοιχους επαγγελματικούς χώρους. Ο Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη για αυτές τις αυξήσεις, αναφέροντας ένα έλλειμμα περίπου 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή.

Tο σχόλιό σας ...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *