Πολιτική Απορρήτου

Ημερομηνία έναρξης ισχύος 22-Απρ-2023

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές του Drama tv, σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας (https://dramatv.gr ). (η υπηρεσία”).

Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Υπηρεσίας, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συναινείτε στο ίδιο, μην αποκτήσετε πρόσβαση ή μην χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία.

Μπορούμε να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς και θα δημοσιεύσουμε την αναθεωρημένη Πολιτική Απορρήτου στην Υπηρεσία.

Η αναθεωρημένη Πολιτική θα τεθεί σε ισχύ 180 ημέρες από τη δημοσίευση της αναθεωρημένης Πολιτικής στην Υπηρεσία και η συνεχιζόμενη πρόσβαση ή χρήση της Υπηρεσίας μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα συνιστά αποδοχή της αναθεωρημένης Πολιτικής Απορρήτου. Επομένως, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιοδικά αυτήν τη σελίδα.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας:

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Δημιουργία λογαριασμού χρήστη
  • Προστασία ιστότοπου

Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για όποιον άλλο σκοπό, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας μόνο κατά τη λήψη της συγκατάθεσής σας και , στη συνέχεια, μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους χορηγούμε τη συγκατάθεση, εκτός εάν πρέπει να κάνουμε διαφορετικά από τον νόμο.

Τα δικαιώματά σας:

Ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων ή λήψης αντιγράφου των προσωπικών σας δεδομένων, περιορισμούς ή αντιρρήσεων στην ενεργό επεξεργασία των δεδομένων σας, ζητήστε μας να κοινοποιήσουμε (port ) τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλη οντότητα, να αποσύρετε τη συμφωνία που μας παρείχε για την επεξεργασία των δεδομένων σας, το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε μια νόμιμη αρχή και άλλα δικαιώματα που ενδέχεται να σχετίζονται με την ισχύουσα νομοθεσία.

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να γράψετε στο info@dramatv.gr. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν μας επιτρέψετε να συλλέξουμε ή να επεξεργαστούμε τις απαιτούμενες προσωπικές πληροφορίες ή να αποσύρετε τη συγκατάθεση για την επεξεργασία των ιδίων για τους απαιτούμενους σκοπούς, μπορεί να μην έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας.

Cookies

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε αυτά και τις επιλογές σας σε σχέση με αυτές τις τεχνολογίες παρακολούθησης, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookie.

Ασφάλεια:

Η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντική για εμάς και θα χρησιμοποιήσουμε εύλογα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε την απώλεια, κακή χρήση ή μη εξουσιοδοτημένη αλλαγή των πληροφοριών σας υπό τον έλεγχό μας.

Ωστόσο, δεδομένων των εγγενών κινδύνων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια και, κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας μας μεταδίδετε και το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Υπεύθυνος Παραπόνων / Προστασίας Δεδομένων:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των πληροφοριών σας που είναι διαθέσιμες μαζί μας, μπορείτε να στείλετε email στον Υπεύθυνο Παραπόνων μας στο drama tv, email: info@dramatv.gr. Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.